Upgrade ZF 7363 to ZF R510 on new ZD1200

  • 1
  • Question
  • Updated 5 months ago
I have swapped out our ZD1100 for a new ZD1200 successfully. I used the backup from the ZD1100 V9.8.3 to configure the 1200. Now I can't get it to recognize the 510 APs as I swap the out. Any ideas? I haven't upgraded ZD yet as I don't want to lose my current AP connectivity until I swap them out.
Photo of Chet Rodriguez

Chet Rodriguez

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 5 months ago

  • 1
Photo of Nat Chidambaram

Nat Chidambaram

  • 58 Posts
  • 22 Reply Likes
Hi Chet,

I am glad to hear that you replaced ZD110 with ZD1200 successfully. ZD1200 started to support R510 from version 9.13. So, pl upgrade the software to 9.13 or above to get it recognized by ZD1200.
Photo of Michael Brado

Michael Brado, Official Rep

  • 2167 Posts
  • 299 Reply Likes
Hi Chet,

   Not to worry (yet).  You'll need to upgrade your ZD1200 to version 9.13 (GA) before the R510
model is supported.
https://support.ruckuswireless.com/documents/1105-zoneflex-9-13-ga-what-s-new

   But about the "worry" part, are all your other model APs *also* supported by 9.13 code?
https://support.ruckuswireless.com/documents/1104-zoneflex-9-13-ga-release-notes
   See Supported APs, starting on page 7.

   It's best to schedule a Change Management period to perform your ZD upgrades, when
the least number of users will be affected, that is a best practice.
(Edited)
Photo of Chet Rodriguez

Chet Rodriguez

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
The ZD1200 says it is at 9.9....
Photo of Chet Rodriguez

Chet Rodriguez

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
Never mind....l
Photo of Chet Rodriguez

Chet Rodriguez

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks. working on it.  They will be supported still with 9.13
Photo of Chet Rodriguez

Chet Rodriguez

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
I can't find the upgrade path.  I received a warning that 9.13 was applicable to 9.10 and up.
Photo of Chet Rodriguez

Chet Rodriguez

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
Waiting on support to call me back...... I have upgraded completely to 10.0.  APs were lost at 9.13.  Now I can't get the ZD to recognize the R510 APs.  This is what I didn't want to happen.
Photo of Chris Nicholson

Chris Nicholson

  • 15 Posts
  • 2 Reply Likes
I have yet to put 10 on anything.

What do you mean by "APs were Lost"?