SZ100 not pinging after reset

  • 1
  • Question
  • Updated 2 years ago
i am changing the management ip to 192.168.1.1 to another network 192.168.11.1 but got error message something like "ip cannot change static route not defied  " like that

than I reset the ZS100 and now its default ip is not pinging and status light is gree.
Photo of Abdullah Zia

Abdullah Zia

  • 14 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Martin

Martin, Official Rep

  • 213 Posts
  • 49 Reply Likes
Hi,
I assume you mean the SZ100
If so, take a console cable and connect it up, and check via serial link.

Login to the device and do a show interface.
This will give you the current ip address assigned to the device.

Kind regards
Martin
Photo of Abdullah Zia

Abdullah Zia

  • 14 Posts
  • 0 Reply Likes
i connected the cisco console with com1 port but no response
Photo of Abdullah Zia

Abdullah Zia

  • 14 Posts
  • 0 Reply Likes
the status led is red when port 1 not connected to any switch.
status led turned red when port 1 is connected to switch
????
Photo of Martin

Martin, Official Rep

  • 213 Posts
  • 49 Reply Likes
Hi Abdullah,

Do you have the serial connection good ? and also like putty to comx: ?

If so, power off the SZ100 and wait 10 sec, and then back on. You should see the bootup process of the unit.

Kind regards
Martin
Photo of Abdullah Zia

Abdullah Zia

  • 14 Posts
  • 0 Reply Likes
yeah i restarted and saw the symbols on the screen but cant type any thing.
and tell me how to set SZ100 to factory default