SWIPE can't see the staging zone

  • 1
  • Question
  • Updated 1 month ago
  • Acknowledged
Good afternoon,

I am planning to use SWIPE to register APs and place them in the staging zone until I am ready to configure the WLANs but when I login through SWIPE, I am not able to see the staging zone.

I login
The Administration Domain is available so I click Next
No Zones Available.

Any ideas on how to proceed?

Thank you,
Photo of mmarengo

mmarengo

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 2 months ago

  • 1
Photo of Ankush

Ankush, Employee

  • 66 Posts
  • 39 Reply Likes
Hi There,

If you are not seeing Staging Zone, then you might be using vSZ-E or SZ100. On vSZ-E by default, an AP zone named Default Zone exists. However, if you are using vSZ-H, the default Zone is Staging Zone. Any AP that registers with the vSZ-E controller that is not assigned a specific zone is automatically assigned to the Default Zone.

Regards,
-Ankush
Photo of mmarengo

mmarengo

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Ankush, I am using the High Scale version of SmartZone. As you can see of the image, the Staging Zone is not there and the "Done" button is grayed our so I can not proceed.



Photo of Ankush

Ankush, Employee

  • 66 Posts
  • 39 Reply Likes
Could you please provide the Model of the AP you are using to onboard and version running on the vSZ?
Photo of mmarengo

mmarengo

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
HI, I am using R710s and 310Ts. I had to login the controller and create a new zone. I was never able to see the staging zone. I believe is bypassed when using SWIPE and High Scale.