Smartzone Bad gateway Web Management Need Help

  • 1
  • Question
  • Updated 5 months ago
Hi,

 I was planning to practice and explore smartzone so I am trying to install it in my VMWare workstation but the problem is I follow the guides and put the management IP but when I access it through my client's browser I always get the "502 Bad Gateway" error does any here have any answer to this problem? Or any other way to explore and practice smartzone. I am only running a laptop with 8gb RAM. We have a physical ICX switch and Ruckus AP which I will also try to add to the configured smartzone if possible. Will attach screenshots of the error and the specs/configuration of each VM:

Windows 10 Client:

ERROR

WINDOWS CLIENT SPECS/NETWORK CONFIG


SMARTZONE 300 Virtual Config:

SMARTZONE 300 - Specs


Note: They can ping each other. The only problem is the bad gateway error.

I hope someone can help me here.

Kind Regards,
Jam
Photo of Jammaine Gopez

Jammaine Gopez

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 5 months ago

  • 1
Photo of Dan

Dan

  • 9 Posts
  • 1 Reply Like
Hi Jammaine, your ram for your sz is not enough.. probably the services is still starting at background.. you have gotta wait since u have not enough resources for the vm.

One thing about setting up vSZ is you gotta have patience.
Photo of Jammaine Gopez

Jammaine Gopez

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Dan,

 Thank you for answering I will try to leave it be and access it after a while. I'll check if the bad gateway error goes away. 

Regards,
Jam

EDIT:

Its now running added an extra 2GB ram total of 4GB. Thank you for the information.
(Edited)