problems creating a hotspot using Wispr

  • 1
  • Question
  • Updated 6 months ago
Hello,
i'm having a little difficult in setting up an external custom portal using WisPR with local DB auth. I just created a very simple HTML just for testing but i can't authenticate the users. I'm using a ZD3000 and it's not in the same LAN of clients, it's on our datacenter and have a public IP. And the web server with the landing page it's on a different different with another public IP.The client were i'm testing it's in a totally different LAN and the data get out for a different gateway. I created a local user called guest with the same password. The code of my html page is like this:

<html>
<head><title>Wireless Internet
Service</title></head>
<body>
<center>
<br><h2>Wireless Internet
Service</h2><br/>
<form method=POST action=”http://X.X.X.X>:9997/login">;  ( where x.x.x.x it's my public ZD ip)
<input type="hidden" name="username"
value="guest">
<input type="hidden" name="password"
value="guest">
<input type="submit" value="Accept Terms
& Conditions">
</form>
</center>
</body>
</html> 

I connect to the wifi i get the LP 


But after i click the button  i get  this error:



under ZD3000 i have the hotspot like this:



Someone knows what might be wrong with this?

best regards
Photo of DSE

DSE

  • 59 Posts
  • 3 Reply Likes

Posted 6 months ago

  • 1
Photo of Jeronimo

Jeronimo

  • 109 Posts
  • 13 Reply Likes
(Edited)
Photo of DSE

DSE

  • 59 Posts
  • 3 Reply Likes
Hello Jeronimo thanks but it's not that, that field i just edited, in that place i have the public ip. And i don't have the >.
Photo of Alan Rothenstreich

Alan Rothenstreich

  • 63 Posts
  • 11 Reply Likes
Do you have a FQDN certificate?  Using WISPR, the ZD will need to be visible on the network.  We were not able to use the built in WISPR for our application because our ZD was nat and the domain certificate was a wildcard cert.  WISPR tries to access the guest portal on the ZD.
Photo of DSE

DSE

  • 59 Posts
  • 3 Reply Likes
Thank's Alan, well i don't have a FQDN valid certificate, i will try that.