Hard reset not reseting to default username / password

  • 5
  • Question
  • Updated 4 years ago
Hello,

I'm trying to reset a ZoneFlex 7363 with no ZoneDirector to factory default but I'm not able to reset the username and password.

I can get on the http admin page, and I can also ssh the box. But unfortunately, the default username and password are not working.

I have tried to push the reset button for like 10 sec and I also read in the forum to try it for 2/3 minutes and still no luck.
Is there any other procedure to have it back to real default ?

Thanks,
Photo of raphael maunier

raphael maunier

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 4 years ago

  • 5
Photo of Keith - Pack Leader

Keith - Pack Leader

  • 860 Posts
  • 51 Reply Likes
Are you using

username: super
password: sp-admin

?

If you are, then you might have a hardware failure.
Photo of raphael maunier

raphael maunier

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Of course
Photo of Primož Marinšek

Primož Marinšek, AlphaDog

  • 413 Posts
  • 48 Reply Likes
Have you tried closing the browser and trying again and/or using a different browser?
Photo of raphael maunier

raphael maunier

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Ssh was also not working.

I remove the PS, push the hard reset button , and boot it again.

I re-did it again with >180 sec the button pushed and it's working.

It was weird. I have a second one, and I did the normal procedure and it was ok.

I'm going to upgrade this AP and re-test it to see if I'm facing the same pb
Photo of Jelle Alten

Jelle Alten

  • 60 Posts
  • 12 Reply Likes
I have the same issue. Did you find out what the problem was? Did upgrading help solve the issue?
I can't log in using all the above options. Even a 4 minute push on the hard reset button won't help.
Photo of Keith - Pack Leader

Keith - Pack Leader

  • 860 Posts
  • 51 Reply Likes
@Jelle - you probably need to RMA the unit (but it has a limited lifetime warranty)
Photo of raphael maunier

raphael maunier

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Jelle,

I did was I posted in the previous comment.

But I also experienced a bug with Safari and the password. I also have some weird config issue using safari when I was modifying the config.

Use Chrome if you are on OSX , avoid Safari !
Photo of Jelle Alten

Jelle Alten

  • 60 Posts
  • 12 Reply Likes
Thanks, yes, Safari can be funny caching things. But I'm actually trying ssh to get in, avoiding browser glitches... And that only gives me "Login incorrect".

I also tried Chrome as you suggested, but still nothing.
I will wait for my ZoneDirector to arrive, see if that will shake it off.