Encountering Issues on SCI GUI

  • 1
  • Question
  • Updated 1 month ago
Hi,
I have installed SCI 2.4. It is showing errors no data available/data cannot be retrieved etc in some PCs and browsers. In same machine firefox shows errors while chrome working well.
Is there any known compatibility issues of SCI GUI with browser/java versions or any thing?
I suspect this is not SCI application issue since some browser shows data as expected.
Thanks
Photo of Pamuditha Abeysekara

Pamuditha Abeysekara

  • 31 Posts
  • 1 Reply Like

Posted 1 month ago

  • 1
Photo of Lakshmi Nagarajan

Lakshmi Nagarajan

  • 10 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Pamuditha, certain ports are blocked by firefox. You will need to add those ports to the exception list. You can go to https://[SCI-IP-Address]:53000/api/v1/clusters in firefox, and you will be prompted to add an exception rule.

Thanks

Lakshmi
Photo of Pamuditha Abeysekara

Pamuditha Abeysekara

  • 31 Posts
  • 1 Reply Like
Hi Lakshmi,
Thanks a lot. That seems to resolve some issues exist earlier.
Any idea why errors occur in chrome as well?
Thanks
Photo of Lakshmi Nagarajan

Lakshmi Nagarajan

  • 10 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Pamuditha, Good to know. 

What are the errors you see on chrome?

Lakshmi
Photo of Pamuditha Abeysekara

Pamuditha Abeysekara

  • 31 Posts
  • 1 Reply Like
Hi Lakshmi,
Please see attached snapshot.

Thanks

Photo of Lakshmi Nagarajan

Lakshmi Nagarajan

  • 10 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Pamuditha, few questions:

- Is this happening only with the clients report? Or is it happening with other reports as well?
- Is this happening only on certain PCs?
- Is there some foxyproxy kind of tool running on the PC? Or is there any specific network management tool being used?
- Are all the ports specified in the install guide open?
- Is there any kind of tunneling or port forwarding?
- Can you please check  Admin > Settings > Status & Update page? Does it show any errors?

Thanks.
Photo of Pamuditha Abeysekara

Pamuditha Abeysekara

  • 31 Posts
  • 1 Reply Like
It is happening except data explorer.
I will check on firewall ports. Proxy is not used while checking.
Will respond others soon.