disconnection of 7363 AP from 1100 zd

  • 1
  • Question
  • Updated 3 years ago
  • Doesn't Need an Answer
i have connected 12 AP's from 1100 zd...on continuously working the AP 's get disconnected for a while and connects automatically ......So please tell me the reason and solution for that.
plz.....give solution as soon as possible
Photo of Mohit Kumar

Mohit Kumar

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Max O'Driscoll

Max O'Driscoll, AlphaDog

  • 321 Posts
  • 77 Reply Likes
More info please.

Firmware? Important.
APs wired to ZD on same subnet?
What does the ZD event log show. AP connected, disconnected, loses heartbeat, and reboots cycle...over what time. All doing the same?

Is this new install or something working okay for a while and now doesn't?

More info is good lets people understand your scenario more easily.
Photo of Mohit Kumar

Mohit Kumar

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
ya sir our AP's are wired on same subnet.....the AP's are working properly upto 4 to 5 hours simultaneously but after 4 to 5 hours all ap's are disconnected for a while and connects auto matically...thats a problem
we first upgrade the firmware andthen degrade the firmware as suggested by the ruckus support
Photo of Max O'Driscoll

Max O'Driscoll, AlphaDog

  • 321 Posts
  • 77 Reply Likes
If you are talking to "support" (assume you have opened a case) then they are the people to advise you. The techs are very good and will help you out.

Suggestions from the forum would only confuse things.
Photo of Mohit Kumar

Mohit Kumar

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
okkkk.......and thanks sir
Photo of Primož Marinšek

Primož Marinšek, AlphaDog

  • 413 Posts
  • 48 Reply Likes
Are they PoE or DC powered. I've found sites where AC power rose abouve 240V which caused APs to hang or reboot especially after 8pm when the big power users went off line.

Maybe it's happening to your APs, or switches.
Photo of Mohit Kumar

Mohit Kumar

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
Ya they are PoE ...they are connected with poE injector indivisualy......
Photo of Mohit Kumar

Mohit Kumar

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
today our ZD is running on tunnel mode.........from morning to 5PM it ran fine but issue again create of automatically restarting again....now
Photo of Mohit Kumar

Mohit Kumar

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
dear primoz try to console my issue and give better suggestion.
Photo of Jelle Alten

Jelle Alten

  • 60 Posts
  • 12 Reply Likes
What firmware are you running? How many devices are connected to the APs?

We had issues with 7363s that would run out of memory when there are many clients connecting with certain firmware version.
This would cause reboots of the 7363s. The 7372s just stop accepting new clients, which is better.