DHCP problem with Ruckus 7363

  • 1
  • Question
  • Updated 4 years ago
Hi Everybody.

I have an 7363 and DHCP service doesn ́t assign IP addresses on wireless clients. I upgraded firmware to 9.6.0.0.267 but the problem remains.

Please help.
Photo of cesar molina

cesar molina

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Ram

Ram

  • 29 Posts
  • 5 Reply Likes
Dear Cesar Molina,

Do you see this issue specific to certain type of devices? or all?
Is it something started to occur after you upgraded to 9.6.0.0.267? if yes, what was the last version?

regards

Ramprakash
Photo of cesar molina

cesar molina

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi,

the last version was 9.5.1.0.50 with the same issue. I have reviewed quick reference and release 9.4 user guide.

I just have only this model ans it ́s new.

Best regards
César Molina Orihuela
Photo of cesar molina

cesar molina

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi,

i found this log:

.info dnsmasq[2195]: set CAP2 ok
Jul 26 13:33:29 RuckusAP daemon.info dnsmasq[2195]: started, version 2.33 cachesize 150
Jul 26 13:33:29 RuckusAP daemon.info dnsmasq[2195]: compile time options: IPv6 GNU-getopt no-ISC-leasefile no-DBus no-I18N
Jul 26 13:33:29 RuckusAP daemon.info dnsmasq[2195]: DHCP, IP range 192.168.40.100 -- 192.168.40.120, lease time 1d
Jul 26 13:33:29 RuckusAP daemon.warn dnsmasq[2195]: no servers found in /etc/resolv.conf, will retry
Jul 26 13:33:29 RuckusAP daemon.info dnsmasq[2195]: read /etc/hosts - 1 addresses
Jul 26 13:33:29 RuckusAP daemon.info dnsmasq[2195]: exiting on receipt of SIGTERM
Photo of Keith - Pack Leader

Keith - Pack Leader

  • 860 Posts
  • 51 Reply Likes
Hi Cesar,

Can you tell us - did it *ever* work - if so, what changed between the time it did and didnt?

If it never worked, it's more than likely configuration related. Can you post a screenshot of the AP configuration screen (showing the address range, etc) and also tell us a little about your network? That should help with progress.

You might try a hard-reset of the AP if you don't mind reconfiguring. That set of logs you posted is a little suspect.