Cloudpath custom images not showing

  • 1
  • Question
  • Updated 3 months ago
  • Answered
I am new to Cloudpath ES and need to update the "look and feel" tab on my workflow. However, when I upload my custom images, they do not appear in the wizard. I need help figuring out what I am doing wrong.
Photo of Joe Kinney

Joe Kinney

  • 7 Posts
  • 1 Reply Like

Posted 3 months ago

  • 1
Photo of EightOhTwoEleven

EightOhTwoEleven

  • 109 Posts
  • 28 Reply Likes
Did you re-publish the workflow after you made the changes by chance?
Photo of Joe Kinney

Joe Kinney

  • 7 Posts
  • 1 Reply Like
Yes I did.
Photo of EightOhTwoEleven

EightOhTwoEleven

  • 99 Posts
  • 26 Reply Likes
Well the wizard only has one image on it, and to be honest it ususally looks like crap. I just keep the Cloudpath one, as it's there anyways. 
Photo of Joe Kinney

Joe Kinney

  • 7 Posts
  • 1 Reply Like
Unfortunately, that is not an option for me.
Photo of EightOhTwoEleven

EightOhTwoEleven

  • 99 Posts
  • 26 Reply Likes
Did you size it correctly?
Photo of Joe Kinney

Joe Kinney

  • 7 Posts
  • 1 Reply Like
Is there a specific size required? I couldn't find any documentation that showed that.
Photo of EightOhTwoEleven

EightOhTwoEleven

  • 99 Posts
  • 26 Reply Likes
I vaguely remember me working with sizing of the image, but maybe that was to get it to look at good as I could. You could try to resize it smaller (but keep the same ratio as the original image), and see if it shows. Does it show anything at all or is it just blank? ... I assume this is for the Windows wizard client?
Photo of Joe Kinney

Joe Kinney

  • 7 Posts
  • 1 Reply Like
This is for all images (custom background, images in the user-experience html code) in all platforms (maybe wizard was not the correct word to use in the description of my problem). It was working before I made changes to the iOS user-experience, so I was able to roll back to a previous snapshot.
Photo of EightOhTwoEleven

EightOhTwoEleven

  • 99 Posts
  • 26 Reply Likes
Ok, that makes more sense, I've never changed those settings personally - so I wouldn't be able to assist.
Photo of Joe Kinney

Joe Kinney

  • 7 Posts
  • 1 Reply Like
Thank you for trying.
Photo of Michael Brado

Michael Brado, Official Rep

  • 3059 Posts
  • 439 Reply Likes
Support thinks they can help, if you'd please open a ticket.


https://support.ruckuswireless.com/cases/new
Photo of Joe Kinney

Joe Kinney

  • 7 Posts
  • 1 Reply Like
Thank you for responding, but I found my mistake. There was a folder inside the zip file. The files were not where they were expected to be.