Can't get a unleashed T710 to sync to a T710 Unleashed Master

  • 1
  • Question
  • Updated 8 months ago
  • Acknowledged
So I have 2 Unleashed T710's that I am trying to get working with another Unleashed T710 that is setup as a master. Firmware is up to date on all 3 units. I have factory reset the units, but once it gets the info from the master, it reboots and keeps rebooting (red power light, then it flashes green for a second, then off and starts over again). I have also connected 2 Unleashed T610's with no issues. The Master T710 is powered by a PoE injector, the out is going to a CISCO PoE switch, that powers all of the other units. I have 12 more T710's on order to be used for a music festival and I have to get this figured out.
Photo of David Wagner

David Wagner

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 8 months ago

  • 1
Photo of Michael Brado

Michael Brado, Official Rep

  • 3048 Posts
  • 436 Reply Likes
Try connecting to the problem T710 by itself, off the LAN.  Is it responding after factory default, allowing super/sp-admin 192.168.0.1 GUI login if you've pre-configured your AP in 192.168.0.x?  I wonder if it's loaded with Unleashed code...?
Photo of David Wagner

David Wagner

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
I am starting to wonder if the firmware update did not go thru all the way on these 2 units?
Photo of David Wagner

David Wagner

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Yes, it does have the current release of the Unleashed code. We bought the T710 as Unleashed units to start with. I would have expected possible issues with the T610 since we had to Unleash them. I can login to the units after a factory reset as a standalone unit. As soon as I connect it to the PoE switch to get back to the Master AP, the issue starts all over again.
Photo of David Wagner

David Wagner

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes

I setup the alarm function on the master. This is what I am getting when one of the T710 connects to the master T710. 


An alarm 'AP Has Joined' was triggered.

 

Details:

AP[f0:3e:90:1a:dc:a0] joins with uptime [120] s and last disconnected reason [AP Restart : reset button]