brocade interface won't talk to cisco interface

  • 1
  • Question
  • Updated 1 month ago
ICX6450-48p stack of 6 switches (one uplink port) no longer communicate with cisco layer 3 switch.  It was working but just stopped.  The only thing that changed was removing a port channel from the cisco and a lag from the ruckus (brocade).
Photo of Dave W

Dave W

  • 18 Posts
  • 3 Reply Likes
  • frustrated

Posted 2 months ago

  • 1
Photo of Jijo Panangat

Jijo Panangat, Employee

  • 115 Posts
  • 40 Reply Likes
Hi Dave,

When you remove the Port channel, the associated ports might get disabled to prevent a potential loop, Pls get this verified.



Thanks
Jijo 

Photo of Dave W

Dave W

  • 18 Posts
  • 3 Reply Likes
I appreciate the reply but we did in fact check the port status on the cisco and the brocade...all are up...
Photo of Jijo Panangat

Jijo Panangat, Employee

  • 115 Posts
  • 40 Reply Likes
Hi Dave,

Ok, I believe Cisco L3 is the gateway switch, Do you see any arps learned on it from the 6450 ? 



(Edited)
Photo of Dave W

Dave W

  • 18 Posts
  • 3 Reply Likes
I did a show arp and I dont see the ip for the brocade...
Photo of Dave W

Dave W

  • 18 Posts
  • 3 Reply Likes
Problem solved with your holp.  default vlan wasnt being routed added dual-mode and all is well. Thanks for your help.  The arp suggestion is what led my to the solution.  Not sure of why it was working and then not...Thanks again.
Photo of Jijo Panangat

Jijo Panangat, Employee

  • 115 Posts
  • 40 Reply Likes
Great! I am glad it helped.


Thanks
Jijo