Skip to main content

3 Messages

 • 

102 Points

Wed, Apr 16, 2014 4:47 PM

Mark as Malicious missing in zone director

In my zone director I have rogue devices listed but no option to mark as malicious. Only option is mark as known. Shouldn't I be able to user mark there as malicious if I want?

Responses

683 Messages

 • 

11K Points

7 years ago

Our assumption for the GUI is that any not marked as known are (presumed) malicious.

Your suggestion changes the state model from 2-states (known, malicious) to 3 (null, malicious, known) Can you describe how you would use that extra null bit?

337 Messages

 • 

5.5K Points

7 years ago

Interesting...as I inZD1100 I see possible rogue(s) and then have the option to mark as known or malicious.

337 Messages

 • 

5.5K Points

7 years ago

When marked as malicious the interface changes to...

337 Messages

 • 

5.5K Points

7 years ago

Brain fart!
You can only mark as malicious if the rogue is being actively detected.
After a while the rogue is ignored and is not shown.

I have approx 8 rogues i see occasionally but they are only visible when freshly detected.
I would prefer to have a long list of all of them whether active or not but that is the way the ZD gui presents them. Perhaps Keith can explain the methodology and tuimeout reasoning?

It took a while for me to work all that out when setting up the ZD.

683 Messages

 • 

11K Points

7 years ago

Thanks for the gentle correction Max! Relying on memory alone not always smart ;)

There's been some work on rogue detection on later releases (which I believe you are running) so let me see what I can find out.