zibei_li's profile

20 Messages

 • 

312 Points

Mon, May 24, 2021 6:58 AM

H510 Unleashed won't work

Hi i got one h510, recently i flashed unleashed firmware into it, but it just won't work.

there are two situtation
1 , when there is already one unleahsed network there, H510 won't join the current one, always shows "building the unleahsed network, it may take a few minutes"

2, when there has no unleashed network, i can configure the h510, and can change the settings in web gui, but there shows no ap listed. so there has no wireless radio.

I've tried hard set on h510, ssh into the h510 set factory. nothing really helped.

thanks

20 Messages

 • 

312 Points

6 m ago

and i've tried to flash serval different ver. of firmware. Nothing unleashed build will work, but standalone ver. works fine.

Official Rep

 • 

1.3K Messages

 • 

17.7K Points

6 m ago

Hi Zibei,

Is this AP works on stand alone version? If yes, do you have more APs in the network running as Unleashed?

If there is already one master AP in  the network, try to set the AP role to member and see if it joins. Also manually point the AP to existing master AP.

rkscli: set election
Usage: set election role 1

20 Messages

 • 

312 Points

yes ap works on stand alone version. 

currently i have 5 aps running as unleashed.


rkscli: set election role 1
Fix role set ok
OK
rkscli:

and when i try to access webpage, it still tells me Building the Unleashed Network. It may take a few minutes.

Official Rep

 • 

1.3K Messages

 • 

17.7K Points

Hi Zibei,

Please open a support case for further troubleshooting.

Regards,

Syamantak Omer

Official Rep | Staff TSE | CWNA | CCNA | RASZA | RICXI

Follow me on Linkedin

Important Announcement