Skip to main content

6 Messages

 • 

130 Points

Tue, Feb 14, 2017 11:19 PM

Ruckus Unleashed R510 doesn't work at all?

I've been testing unleashed on different model ap's for sometime now.. Have also deployed a cluster with R500 at a client site..
Today i tried R510 with unleashed firmware.. It proved to be extremely buggy and not working at all. Everything seems ok during config, but once it's up and running clients are disconnected almost every 5 sec.. Both laptop and mobile devices.. I had to unplug the ap's as i got disconnected all the time and replace them with R500, problem solved..
Hopefully a new software release will solve this? Or does anybody have any other suggestions?

Responses

86 Messages

 • 

1.7K Points

4 years ago

Which version of software are you running on Unleashed R510?

6 Messages

 • 

130 Points

4 years ago

Version: 200.3.9.13.228
I've tested it on 2 ap's both had the same problem. Going to reset and upload firmware again and see if that makes any difference..

6 Messages

 • 

130 Points

4 years ago

I've tested the same version on R500 and R310 without any issues..

86 Messages

 • 

1.7K Points

4 years ago

I would suggest factory-reset the AP and try again. I have been running my network with R710 and R510 running 200.3.9.13.228 and working fine. 

6 Messages

 • 

130 Points

4 years ago

I tested with to other R510's, and then it worked fine.. The two first ones i can't get working properly though.. strange, they work fine with a normal controller.. Anyways, this was just for testing purposes only. I'll try them again after the next software release..