Skip to main content

5 Messages

 • 

110 Points

Fri, Aug 21, 2020 8:39 AM

My zd1200 connect to every except one AP r320

I have 40 APs R320 connected to a zonedirector 1200 with 40 licences, I don't know why but at every time I have one AP which not connected

Responses

246 Messages

 • 

4.2K Points

3 months ago

Hi Ayoub,

Do you have any disconnected\Offline AP showing in the dashboard?
Also, what is the firmware version of the ZD.

5 Messages

 • 

110 Points

2 months ago

Hey sanjay,

I have one Offline AP in the dashboard, and the firmware version is 10.2.1.0 build 159


5 Messages

 • 

110 Points

2 months ago

Hey sanjay,

I have one Offline AP in the dashboard, and the firmware version is 10.2.1.0 build 159


5 Messages

 • 

110 Points

2 months ago

there is licence

246 Messages

 • 

4.2K Points

2 months ago

Hi Ayoub,

The AP which is offline, are you able to ping it and login from the CLI?
Will the issue gets resolved automatically or will you do any workaround for it?

5 Messages

 • 

110 Points

2 months ago

hello Sanjay,

no it can't answer to a ping , no I always have the same issue

246 Messages

 • 

4.2K Points

Hi Ayoub,

If the AP is not answering to ping or SSH, then it is the problem from the AP side and not from the ZD license.
If it is a license issue, then it will show offline on the controller, but the AP will still have the IP address and should be responding to ping and SSH.

You might have to check on the AP side at the time of issue.