robert_moua's profile

10 Messages

 • 

280 Points

Fri, Jan 10, 2020 3:19 AM

Answered

Would like to RMA bad R510

I bought a new Lennar home that came pre-installed with Ruckus APs. One of my AP's port 1 with PoE is not working. It won't light up to power and connect the AP. I've tried connecting with AC power and port 2 is working. I'm trying to RMA but it wouldn't take my serial number. Does anyone know the process?

Accepted Solution

Official Rep

 • 

1.3K Messages

 • 

17.7K Points

2 y ago

Hi Rob,

If AP was not registred and activated on Ruckus portal, you may not be able to find it while raising the case.

I will suggest you to contact Lennar or directly contact Ruckus support hotline and admin team may halp you.

Regards,
Syamantak Omer

411 Messages

 • 

5.2K Points

2 y ago

Did you try contacting Lennar? 

10 Messages

 • 

280 Points

Not yet. I'll reach out to them.

411 Messages

 • 

5.2K Points

2 y ago

oh Rob, after you get your replacement, make sure it's on firmware 200.6.x before you add it on your current network... 
Brand User

Official Rep

 • 

66 Messages

 • 

826 Points

1 y ago

Do you have access to the 7150? Typically, during a power outage the switch will reboot and lose it's Power over Ethernet config.

You can gain access to the 7150 via the console, you'll need a USB cable. Here is a live stream recording where we discussed this:

(Time stamp is where the piece you're interested in starts) 

https://youtu.be/opuE1wjC77M?t=4074 

Best of luck!

10 Messages

 • 

280 Points

It was replaced by builder and all good now. Thanks!

(edited)

10 Messages

 • 

280 Points

1 y ago

It was replaced by builder and all good now. Thanks!

Brand User

Official Rep

 • 

66 Messages

 • 

826 Points

Awesome news! Thanks for reporting back and I'm happy to hear it was resolved!

Matt Klouda

Technical Enablement and Content Creator/Host

Important Announcement