Skip to main content

Tue, Aug 6, 2019 2:41 PM

Answered

Cloudpath custom images not showing

I am new to Cloudpath ES and need to update the "look and feel" tab on my workflow. However, when I upload my custom images, they do not appear in the wizard. I need help figuring out what I am doing wrong.

Responses

178 Messages

 • 

2.9K Points

a year ago

Did you re-publish the workflow after you made the changes by chance?

7 Messages

 • 

150 Points

a year ago

Yes I did.

178 Messages

 • 

2.9K Points

Well the wizard only has one image on it, and to be honest it ususally looks like crap. I just keep the Cloudpath one, as it's there anyways. 

7 Messages

 • 

150 Points

Unfortunately, that is not an option for me.

178 Messages

 • 

2.9K Points

Did you size it correctly?

7 Messages

 • 

150 Points

a year ago

Is there a specific size required? I couldn't find any documentation that showed that.

178 Messages

 • 

2.9K Points

I vaguely remember me working with sizing of the image, but maybe that was to get it to look at good as I could. You could try to resize it smaller (but keep the same ratio as the original image), and see if it shows. Does it show anything at all or is it just blank? ... I assume this is for the Windows wizard client?

7 Messages

 • 

150 Points

a year ago

This is for all images (custom background, images in the user-experience html code) in all platforms (maybe wizard was not the correct word to use in the description of my problem). It was working before I made changes to the iOS user-experience, so I was able to roll back to a previous snapshot.

178 Messages

 • 

2.9K Points

Ok, that makes more sense, I've never changed those settings personally - so I wouldn't be able to assist.

7 Messages

 • 

150 Points

Thank you for trying.
Brand User

Former Employee

 • 

2.6K Messages

 • 

44.8K Points

a year ago

Support thinks they can help, if you'd please open a ticket.


https://support.ruckuswireless.com/cases/new

7 Messages

 • 

150 Points

a year ago

Thank you for responding, but I found my mistake. There was a folder inside the zip file. The files were not where they were expected to be.

3 Messages

 • 

100 Points

a year ago

 it ususally looks like crap. I just keep the Cloudpath one, as it's there anyways. 

178 Messages

 • 

2.9K Points

You know it bro.