S

6 Messages

 • 

170 Points

Tue, Sep 28, 2021 9:45 AM

Unleashed Firmware Upgrade option frozen (200.7.10.202.94)

Hi, I'm trying to update the firmware on my unleashed network, however when i go to the upgrade page the screen just hangs as per image below.  the button is non-responsive.  All the devices are on the same firmware version (200.7.10.202.94).  I've tried shutting all the devices down at the same time and then powering them back on, but still have the same problem.  Can anyone advise how to get these updated.  

Also, if i go to System - System Info and try to add a Name and generate the Unleashed ID i can't do it.  No name, system version or unleashed id is shown.  maybe it's linked to the above problem?

Accepted Solution

6 Messages

 • 

170 Points

2 m ago

Ok, after saying the above about the page only working in Edge, I thought I would just try to use internet explorer to see how that works and wouldn't you know it, the upgrade option is available now!  it seems this version isn't compatible with Edge or Chrome browsers.

6 Messages

 • 

170 Points

As an update, once i was using internet explorer to access the system the firmware upgrade went through fine for me.

Official Rep

 • 

1.3K Messages

 • 

17.7K Points

2 m ago

Hi Stuart,

Is there a firewall or gateway  between the Unleashed and the internet? If yes, are you blocking any traffic from AP management VLAN towards the internet?

6 Messages

 • 

170 Points

@syamantak_omer thanks for the suggestion, i will check it out asap.

1 Message

 • 

60 Points

I Have this problem too

6 Messages

 • 

170 Points

@syamantak_omer hi, there is a gateway and a firewall between the unleashed and the internet but as far as i can tell the unit has internet access with no problem.    The internet status at the top of the main Unleashed page has all green ticks and is connected.  

in the System - IP settings - Management interface, this isn't enabled.

I should also point out that for some reason i can only access the unleashed web page from Edge and not Google Chrome browser.  when i try Chrome i get an ERR_EMPTY_RESPONSE and page not working after trying to log in?

Official Rep

 • 

1.3K Messages

 • 

17.7K Points

2 m ago

I will get this tested out and will also check if there is any known issue.

Important Announcement